Termeni si Conditii de utilizare

Va rugam sa cititi "Termeni si Conditii de utilizare" pentru ca in aceasta pagina sunt reglementate drepturile si responsabilitatile vizitatorilor, precum si conditiile in care sunt prezentate informatiile despre continutul www.muzicadepetrecere.eu.

Accesarea paginilor www.muzicadepetrecere.eu este permisa numai daca acceptati ferm si neconditionat termenii si conditiile de utilizare specificate in aceasta pagina, precum si termenii si conditiile de utilizare impuse de platforma www.youtube.com (https://www.youtube.com/t/terms). Termenii si conditiile de utilizare se aplica indiferent de modul in care accesati paginile www.muzicadepetrecere.eu, de pe un calculator personal, telefon mobil, tableta sau orice alt dipozitiv care permite citirea paginilor web.

Accesarea fisierelor multimedia, audio si/sau video, fisierelor grafice se face sub incidenta termenilor si conditiilor impuse de platforma www.youtube.com (http://www.youtube.com/t/terms). Transferul pachetelor de date audio si/sau video, inclusiv elemente grafice (de exemplu: poze) se realizeaza in mod direct de pe mediile de stocare ale platformei www.youtube.com si dispozitivul dumneavoastra de lecturare al acestor date. www.muzicadepetrecere.eu nu este parte a modului de transferare, conexiunea intre dispozitivul dumneavoastra de lecturare si platforma www.youtube.com se realizeaza direct.

Folosirea informatiilor prezentate in www.muzicadepetrecere.eu pentru accesarea datelor stocate pe platforma www.youtube.com se poate face de catre utilizatori in conditii de anonimat. Vizitatorii au dreptul de a consulta gratuit datelor prezentate public in www.muzicadepetrecere.eu si pot accesa mediile de stocare de pe platforma www.youtube.com in conditiile impuse de detinatorul acesteia. www.muzicadepetrecere.eu poate sterge partial sau total informatiile ce fac referinta la anumite date stocate pe platforma www.youtube.com.

www.muzicadepetrecere.eu nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate partial sau total, de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata / nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate asupra modului in care decideti sa folositi informatiile prezentate in www.muzicadepetrecere.eu si nici asupra consecintelor ulterioare actiunilor intreprinse de dumneavoastra.

Modul de prezentare, valabilitatea sau utilizarea URL-urilor (hyperlinkurile) incluse (sau la care se face referire) oriunde in paginile www.muzicadepetrecere.eu, indiferent de forma de legatura sau redirectionare a conexiunii, cu sau fara intermediul www.muzicadepetrecere.eu nu constituie o sustinere de catre noi, nici nu ne asumam vreo obligatie, responsabilitate sau raspundere din partea www.muzicadepetrecere.eu. Nu verificam, nu aprobam si nici nu ne asumam vreo responsabilitate pentru aceste terte parti sau site-uri.

Orice litigiu, conflict sau orice forma de nemultumire referitoare la prezentarile grafice, audio sau video de pe platforma www.youtube.com, prezentate in linkurile din paginile www.muzicadepetrecere.eu se solutioneaza prin adresarea directa a dumneavoastra catre platforma www.youtube.com (http://www.youtube.com/yt/copyright/ro/copyright-complaint.html).

Sugestiile, comentariile, parerile personale si orice alte informatii referitoare la www.muzicadepetrecere.eu sunt extrem de importante pentru noi si va adresam rugamintea sa ni le comunicati indiferent cat de banale vi se par dumneavoastra. Atat propunerile constructive cat si criticile sau aprecierile pozitive sunt primite cu draga inima in egala masura. Folositi formularul de contact pentru o comunicare rapida. Declinarea identitatii dumneavoastra confera plusvaloare comunicatului, insa nu este obligatorie.

Ne rezervam dreptul ca in orice moment, oricand, indiferent de motiv, de a modifica termenii si conditiile de utilizare www.muzicadepetrecere.eu dupa cum vom considera de cuviinta. Dumneavoastra aveti obligatia ca la fiecare accesare noua a paginilor www.muzicadepetrecere.eu sa lecturati in prealabil aceasta pagina. Dupa ce le-am postat pe site, aceste modificari intra in vigoare imediat.